Selasa, 13 Oktober 2009

KAD SEKEPING

KAD SEKEPING (ONE COLOR)



KAD SEKEPING (FULL COLOR)

22 ulasan:

  1. Salam.nk tanya..kad KS-11 tu klu nak warna ungu gelap boleh tak?klu sy tempah kad tu 1500pcs tp 1000 utk sblh pengantin perempuan, 500 utk lelaki.boleh dpt tak harga utk 1500pcs, RM0.25 tu utk sekeping?

    BalasPadam
  2. salam cik sarah..saya boleh bagi harga sepertimana yg awak inginkan,tapi tak dapat percuma bakul telur dari surat khabar lah..

    BalasPadam
  3. ks11 tuh kalu harge for 4ookad bserta sampul bape?

    BalasPadam
  4. salam. KSF 03 tu klau tempah utk 1000 keping brape?

    BalasPadam
  5. wslm..kalau 1000kpg 65sen sekeping

    BalasPadam
  6. salam alaik.... semua jenis ksf sama harga ke?

    BalasPadam
  7. wa'alaikumsalam ain, yup kad KSF semua sama harga

    BalasPadam
  8. harga KSO kalo order 1000pcs bp ye?....

    BalasPadam
  9. harga kad KSO kalau 1000kpg 35sen/pc

    BalasPadam
  10. lau saye nk tempah 1000pcs y KSO09.. bape skeping.. sekali ngn sampul ke ni..? lau buat dua2 pihak boleh x? lau dua design mcamne lak ye..?

    BalasPadam
  11. miarukia untuk kad KSO ni kalau 1000kpg nak cepat harganya 35sen dlm masa 2minggu siap,kalau 25sen ambil masa 2-3bulan baru siap.
    kalau 2pihak tiada muka hadapanlah.

    BalasPadam
  12. boleh tak lau 600 design laen n 400 design laen. dpt x ahrga 1000pcs tu..

    BalasPadam
  13. kalau 35sen boleh buat untuk 600-400

    BalasPadam
  14. askum,nk tny klo sy order kad kawen KSF04,dlm 500pcs brp harganya ye? boleh x order by online.. lg satu kad kawen nie included dgn sampul ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. wslm..kalau 500kpg harganya RM1.15 siap UV dan sampul,boleh order secara online,jika tempah 3 bulan sebelum majlis harganya murah lagi,ni khusus utk tempah secara online je.

      Padam
  15. salam, saya nak order utk KSO35 untuk 300pcs..harge sama jugak ke rm0.35..n desing walimatul urus tue boleh ubah ke arabic letter tak..?saya nak dlm masa 2 minggu nie

    farah.

    BalasPadam
  16. salam..
    nmpknye laku ek kad kartun sy.. hehe..
    igt sy lg? maisarah n aaron yusoff koh.. hehe

    BalasPadam
  17. salam
    kalau nk KSO 11 dlm 250 keping n KSO 31 250 keping brape hrge..

    BalasPadam
  18. salam
    KSO 47(100 kpg) bape harge?

    BalasPadam
  19. KSO 42 nak 1000. berapa RM? siap sampul kan?
    cane nak ambik kalu dah siap?

    BalasPadam